Kája super frája. Týden bez televize - Green, D. L. (CPress, 2014)
Tak si to představte: Náš pan učitel se zbláznil! Chce po nás, abychom celý týden vůbec, ale vůbec, to znamená, že ani jednou, nezapnuli televizi! No chápete to? Jak po mně může někdo vážně chtít, abych celý týden vydržel bez mých oblíbených pořadů a bez videoher? Nejhorší na tom je, že se na nás domluvil i se všemi rodiči, takže nám nezbývá než se ten děsivě hrozný a hrozně děsivý týden zabavit jinak. Jsem zvědav, kolik děcek z naší třídy tohle přežije!