Správná parta. Záhada - Saniová, Jitka (Grada Publishing, 2017)
Pozor, čeká na tebe detektivní případ plný napětí! Chceš se dozvědět, jak probíhá vyšetřování po zmizelé M. E.? Chceš doprovázet Zoe a její kamarády na dobrodružné cestě za záchranou českého pokladu? Máš chuť setkat se s kamarády z magické říše? Víš, jaké to je pomáhat v psím útulku? To vše a ještě mnoho dalšího se dozvíš při čtení tohoto napínavého detektivního příběhu. Staň se členem Správné party a prožij skvělé dobrodružství!