Kriminální příběhy ze staré Šumavy 3 - Šindelář, Vladimír (Víkend, 2016)
O Šumavě bylo už mnohé napsáno. Byla by z toho docela slušná knihovna. Skoro by se zdálo, že už nic nového se nemůže z historie Šumavy vynořit, ale opak je pravdou. Dokladem toho je i tato knížka. Autor zde už ve třetím dílu vypráví o některých Šumavských zločinech, které se udály před desítkami let, za rakouské monarchie i za první republiky