Sen, který se naplnil - Di Fulvio, Luca (Euromedia Group, 2019)
Rosetta se snaží po smrti rodičů sama udržet malé hospodářství. Protože se vymyká sicilskému pojetí chování ženy, stává se terčem nenávisti okolí a je vydána napospas zvrhlému majiteli panství. Rocco odmítá obětovat svůj život mafiánskému bossovi a upsat se organizaci Cosa Nostra. Stejně i pro židovskou dívku Ráchel, které se podaří uniknout masakru v poltavském ghettu, je jedinou možností přežití útěk. Jejich osudy se setkávají v dalekém Buenos Aires. Ani tady nepřichází vytoužená svoboda, ale další nelidské útrapy v prostředí mafiánského podsvětí, kde lidská bytost nemá žádnou cenu. Jen pocit soudržnosti, přátelství a lásky dává těmto třem hrdinům naději na lepší budoucnost.