Lišákova pravda - Pospíšilová, Jarmila (MOBA, 2019)
Marie s Klenským chystají svatbu. Rozhodli se, že obřad i hostinu budou mít v penzionu U Dvou lišek. Ještě než pošlou pozvánky, chtějí si kvalitu zařízení ověřit a rozhodnou se strávit tam týden dovolené. Jenže většinu času však v penzionu tráví Marie sama. Rozhodne se odpočívat a užívat si klidu, ale taky se trochu nudí. Seznámí se s majiteli i s personálem a při náhodném rozhovoru zjistí, že tu před lety došlo k vraždě