Tryskošnek - Černý, Dan (Čtyřlístek a jeho kamarádi, 2015)
Komiksové album, jehož hrdinou je šnek nadaný velkou rychlostí. Díky této vlastnosti se z něj stal superhrdina, který pomáhá všude, kde je to třeba. Příběh jako šestistránkový seriál vychází už několik let jako součást časopisu Čtyřlístek, odkud je přejato prvních devět dílů