Tata to motá - Březinová Ivona (Albatros, 2019)
"Kdo rozmotá zamotané klubíčko pohádek?"Možná že už znáte tetu Bětu, která plete svetry, čepice, rukavice a šály. Nejradši ze všeho však vypráví Šárce a Vašíkovi popletené pohádky. A co jich už bylo! Tentokrát teta Běta nemá čas. Pohádky před spaním bude povídat tatínek. Ale ouha! Děti nestačí kulit oči. Vždyť tatínek je vypráví úplně stejně jako teta. Ten táta to motá!