Levou zadní - Tutschová, Mariana (Labyrint, 2018)
Hořeli jste někdy nedočkavostí? Dali jste si do trumpety? Šplouchá někomu na maják? Musíte už na kutě? Je něco na draka? Co znamenají tahle zvláštně znějící slovní spojení, kterým se odborně říká idiomy nebo frazémy, se dozvíte v této obrázkové knize pro zvídavé čtenáře. Poutavým příběhem vás provede bílý králík s černými oušky a jeho přátelé. A že se něco dozvíte, na to vemte jed!