Pohádky o kolečkách a nekonečnu - Demlová, Zuzana (Baobab, 2018)
Co je velké a co je malé? Kdo jsi ty a kdo jsem já? Kde končím a kde začínám? Co je chvíle a co je dlouho? Existuje příběh, ve kterém se vůbec nic neděje? Když si něco představíš, může to být? Můžeš být zároveň malý a velký? Můžeš být zároveň součást něčeho a zároveň sám o sobě? Pro někoho jsou to legrační otázky a představy dětí, ale autorka na ně seriózně odpovídá