Dravec - Epstein, Marek (Labyrint, 2018)
Drama o konci rodinného štěstí, které se zdálo nedotknutelné. Zklamaná žena, psychopat a jejich malá dcera - tři vypravěči, tři různé pohledy na "obyčejné" domácí násilí.