Tajemství oblázkové hory - Dočkalová, Bára (Labyrint, 2018)
Blíží se první den prázdnin a s ním velká zkouška. Dva nejmladší členové party, Krisa a Prcek, mají prokázat, že je na ně spoleh. Když to zvládnou, stanou se konečně součástí Gangu. A hlavně - bude jim svěřeno velké tajemství. Oba jsou na zkoušku dobře připraveni. Jenže v poslední den školy se v parku setkají s podivnou postavou a události naberou úplně jiný směr. A tak se musí vydat na dobrodružnou cestu, během níž se utkají s nástrahami neznámé země i těmi, které mají v sobě. Podaří se jim přemoci temnotu?