Zrádce : kronika Nathaniela Starbucka.. - Cornwell, Bernard, 1944- (BB art, 2012)
Druhá část navazující na historický román Rebel. Znovu se tu setkáváme s Nathanielem Starbuckem, oběma Faulconery, otcem a synem, drsným a statečným jižanským seržantem Thomasem a jeho dcerou, působící jako hvězda nejluxusnějšího richmondského nevěstince