Vánoční dárek - Price, Katie, 1978- (BB art, 2013)
Tiffany Taylorové je dvaadvacet, pracuje jako servírka v pizzerii a sní o práci stylistky. Ani v milostném životě nezažívá nic převratného. S bývalým přítelem Billym se sice definitivně rozešla, jenže někdy se cítí tak sama, že je vděčná, když si spolu občas vyjdou... A pak dostane dopis, který jí úplně změní život. Od své matky, která se Tiffany kdysi vzdala, se dozvídá, že má nevlastní sestru - slavnou fotomodelku Angel Summerovou! Když se obě ženy setkají, jsou překvapené, kolik toho mají společného. Angel nabídne Tiffany, aby s ní v oblíbeném televizním pořadu pracovala jako stylistka a pomáhala ženám měnit jejich vzhled. Pro Tiffany se práce před kamerou stává druhou přirozeností. A pak se na oslavě Angeliných narozenin seznamuje s brazilským závodníkem formule 1 Raulem, kterého jí závidí snad všechny ženy v Londýně.Přesto se Tiffany trápí - nemůže dostat z hlavy šéfa Angeliny ovhranky Seana. Proč jí vlastně na tomto nepřístupném, ale nesmírně přitažlivém muži tak záleží? Sean ovšem musí řešit daleko závažnější věci, než jsou jen jeho city - Angel a její rodině vyhrožují únosem!Blíží se Vánoce a Tiffany moc dobře ví, jaký dárek by ji potěšil nejvíc. Na Vánoce se všichni sejdou v Angelině domě, ale dům přepadnou lupiči a Tiffany skutečně unesou