Neboj se - Gardner, Lisa (Knižní klub, 2015)
Detektivka D. D. Warenová přišla po setmění na místo činu. Zaslechla jen zavrzání podlahy, odněkud se ozývala tichá ukolébavka... a na víc už si nevzpomíná