Pod rouškou noci - Lehane, Lehane, Dennis, 1966- (Paseka, 2016)
Joe Coughlin je v jádru dobrý člověk, muž pevných zásad a vytříbeného smyslu pro spravedlnost. A také hlava mafiánského impéria a nelítostný gangster, který se umí drsně vypořádat s konkurencí, Ku-klux-klanem či kýmkoliv jiným, kdo se mu postaví do cesty