Shannarova píseň přání - Brooks, Terry, 1944- (Knihy Omega, 2019)
Dávné zlo se snaží o definitivní zničení veškerého života. Druid Allanon se musí vydat na nebezpečnou cestu, aby zachránil svět. S ne příliš ochotnou pomocí Briny Ohmsford, dcery Wil Ohmsford. Ačkoli ona sama má magickou sílu Písně přání, proroctví předpovídá zkázu