Ďáblova maska - Egeland, Egeland, Tom, 1959- (Kalibr, 2018)
Kriminální thriller, neurotický archeolog Bjorn Belto řeší vraždy související se záhadou tři tisíce let staré babylónské masky a magického středověkého obrazce Boží pečeť