Nevěřte tomu - Donlea, Charlie (Ikar, 2019)
Bývala studentka medicíny Grace Seboldová strávila již deset let ve vězení na ostrově Svatá Lucie, kde byla odsouzena za vraždu svého přítele. Po celou dobu marně trvá na své nevině a upozorňuje na neprofesionální policejní práci. Nyní jí konečně svitla naděje. Případu se ujala Sidney Ryanová, její bývala spolužačka z univerzity, filmařka, která natáčí dokumentární pořady o skutečných zločinech. Ve všech třech předchozích případech se jí podařilo dosáhnout osvobození nespravedlivě odsouzených. Dokument Dívka ze Sugar Beach se brzy stává nejsledovanějším televizním pořadem, poukazuje na chyby ve vyšetřování a na jeho účelovost, sympatie publika se záhy kloní na stranu odsouzené ženy. Jenže pak Sidney dostane dopis od bývalého detektiva, který ji přiměje pohlížet na celý příběh úplně jinýma očima. Sidney začne pochybovat o tom, zda opravdu pomáhá spravedlnosti. Pokud chce zjistit pravdu, musí dát v sázku nejen svou kariéru, ale i život