Muž v černém - Reynard, Sylvain (XYZ, 2019)
Obchodník s uměním a jeho krásná asistentka pátrají po vzácných ukradených obrazech. Tajemný příběh s příměsí erotiky, napětí a intrik. Acacia si buduje kariéru jako osobní asistentka v prestižním hotelu Victoire, kde pečuje o vlivné hosty. Když se jejím klientem stane Nicholas, je jí jasné, že přesvědčit ho o svých schopnostech nebude jednoduché. Přestože jí zadává jeden nesplnitelný úkol za druhým, Acacia se nenechá odradit a brzy si získá jeho důvěru. A když jí kvůli nedorozumění hrozí výpověď, přijme Nicholasovu pracovní nabídku a vstoupí do světa umění i nebezpečných tajemství