Lásky, vrásky, bublinky - Safr, Libka (Román, 2019)
Libka Safr už ví, že hledání prince na bílém koni sakra bolí. I proto si založila blog, aby se ve svých povídkách a fejetonech otevřeně podělila o pocity, které se dostaví, když vám je třicet nebo máte čtyřicítku na krku. V jejích historkách se mísí humor se sarkastickými postřehy a autorka v nich nešetří nikoho, ani sebe. Zamýšlí se nad vztahy, sexem i ženským světem, a hlavně odpovídá svým čtenářkám na otázku: proč se tohle všechno děje