Mám nad tebou moc - Driscoll, Teresa (Světový bestseller, 2019)
Co by vás donutilo zasáhnout? Když Ella Longfieldová náhodou vyslechne ve vlaku rozhovor dvou atraktivních mužů s mladými dívkami, nemyslí si o tom vůbec nic dokud jí nedojde, že ti dva právě opustili vězení. V ten moment se v ní probudí mateřský instinkt. Rozhodne se zasáhnout, ale něco ji od toho odradí. Druhého dne se ze zpráv dozvídá, že jedna z dívek krásná, zelenooká Anna Ballardová zmizela. O rok později je Anna stále ještě pohřešovaná. Ella trpí pocitem viny, protože nic nepodnikla, a zdá se, že není jediná, kdo jí to nemůže zapomenout. Někdo jí posílá výhružné dopisy dopisy, díky nimž se bojí o svůj život. Výroční výzva odhaluje, že Annini příbuzní i přátelé skrývají nemalá tajemství. Dokonce ani její nejlepší kamarádka Sarah neřekla o tom, co se té noci stalo, úplnou pravdu. I její rodiče mají co skrývat. Někdo ale ví, kde Anna je a hodlá si to nechat pro sebe