Nevěsta, která měla smůlu - MacGregor, Janna (Ikar, 2019)
Zásnuby Lady Claire Cavenshamové a Lorda Alexandra Hallwortha byly pro všechny velkým překvapením. Zvlášť když je všeobecně známo, že Lady Clare je už dáno zasnoubená s docela jiným Lordem. Ze všech nejvíc je však v rozpacích sama Lady Claire. Vždyť Lorda Alexandra vůbec nezná! Nemá ale na výběr. Všechny její dosavadní zásnuby skončily naprosto tragicky a teď, když má konečně reálnou šanci na vdavky, netroufá si oponovat. Lord Alexander má vlastní plány. Ukrást snoubenku úhlavnímu nepříteli je pro něj skvělý způsob pomsty. Zoufalství Lady Clare mu dokonale hraje do karet. Jenže to, co se zprvu zdá jako podvod a přetvářka, se změní v něco naprosto skandálního