Sousedky - Green, Cass, 1965- (Ikar, 2019)
Melissa a Hester jsou léta sousedky. Už si však nejsou blízké jako dřív a to chce Hester změnit. Ale pro ženu jako Melissa, která toho spoustu skrývá, může být takové přátelství velmi nebezpečné. Melissa se nechtěně do intrik své sousedky zaplete a neví, jak z toho ven. Ať se jí to líbí nebo ne, sdílí spolu mrazivé tajemství, které jí nedá spát. Zbaví se Melissa své nechtěné přítelkyně? Zničí ji výčitky svědomí nebo vše nakonec překoná? Pro fanoušky Ruth Ware a Clare Mackintosh