Zúčtování - Grisham, John, 1955- (Světový bestseller, 2019)
Říjen 1946, městečko Clanton, stát Mississippi. Pete Banning, místní vážený občan, válečný hrdina, farmář, otec, soused a bohabojný člen metodistické církve, jednoho chladného podzimního rána vstal, vjel do města a spáchal šokující zločin. Jediné, co k tomu řekl - šerifovi, svému obhájci, porotě i svým nejbližším - bylo: Nemám k tomu co říct. Beze strachu ze smrti a s přesvědčením, že si svůj motiv vezme s sebou do hrobu. V románu, jaký ještě nikdy nenapsal, nás John Grisham vezme na neuvěřitelné putování - po americkém Jihu spoutaném rasovou segregací, po filipínských džunglích za druhé světové války, z ústavu pro choromyslné plného tajemství až do clantonské soudní síně, kde se Peteův právník zoufale snaží svého klienta zachránit. Výsledkem je autorův další právnický bestseller