Dokonalá smrt - Fields, Helen, 1969- (Thrill, 2019)
V kopcích nad Edinburghem se objeví zmrzlé tělo nahé dívky. Téhož dne na druhém konci města zemře bývalý šéfinspektor místní kriminálky George Begbie, který podle všeho spáchal sebevraždu. Tomu se ale zdráhá uvěřit Ava Turnerová, která přednedávnem nastoupila na jeho místo poté, co po letech náročné služby odešel do důchodu. Jaký by mohl mít důvod? Detektivy Turnerovou a Callanacha čeká složité vyšetřování, při němž se ocitnou na hranici zákona. A opět hrají o čas, protože vrah s nevinnou tváří si už vyhlédl další oběti