Tajemství mé matky - O'Flanagan, Sheila, 1958- (Euromedia Group, 2019)
Cílevědomá Roisin chystá překvapení pro své rodiče, Jenny a Pascala, kteří jsou svoji už čtyřicet let. Do plánování dokonalé oslavy zapojí i své sourozence, umělecky nadanou mladší sestru Steffie a bratra Daveyho, který přilétá zdaleka. Ovšem nikdo netuší, že Jenny má hodně věcí na srdci a že velkolepé setkání využije k tomu, aby vyjevila tajemství. Událost se tím pádem stane zkouškou vzájemné soudržnosti. Irský ženský román se věnuje rozvětveným rodinným vztahům a rozdílným povahám lidí