Tak hodně štěstí - Higgins, Kristan (Ikar, 2019)
Potkaly se jako dospívající v táboře pro děti s obezitou a staly se nejlepšími kamarádkami. Emerson, Georgii a Marley spojil jeden velký celoživotní problém - boj s nadváhou. Uplynulo šestnáct let a Emerson umírá. Vzdala svůj zápas s přebytečnými kily. Jejím posledním přáním bylo, aby její nejlepší kamarádky zvítězily nad strachem, který je provází již od jejich útlého dětství. Co to ale znamená? Na to musí každá z nich přijít sama. Georgia se učí, že nemusí žít podle představ své matky a bratra a může přijmout lásku svého bývalého manžela. Marley se stále vyrovnává se smrtí své sestry-dvojčete a poznává, že i ona má šanci prožít romantický vztah. S tím, jak se Georgia a Marley stávají silnějšími, zdá se poslední odkaz jejich kamarádky mnohem jasnější: více než cokoli jiného na světě si přála, aby se její kamarádky naučily milovat především samy sebe