Kanibal z Nine Elms - Bryndza, Robert (Grada, 2019)
Před patnácti lety byla Kate Marshallová vycházející hvězdou londýnské policie. Dokázala vyřešit sledovaný případ nebezpečného a krutého sériového vraha s přiléhavou přezdívkou Kanibal z Nine Elms, i když přitom sama málem zemřela. Nyní Kate přednáší na univerzitě a snaží se vést poklidný život, když se minulost začne vracet. E-mail s žádostí o pomoc ji vtáhne nejen do právě probíhajícího vyšetřování vražd mladých dívek. Jejich modus operandi nebezpečně připomíná případ, který před patnácti lety vyřešila. Nevrací se jen vzpomínky. Vrah napodobitel chce dokončit započatou práci. A tak se i Kate musí vrátit k vyšetřování, aby dokončila tu svoji - chytit dalšího sériového vraha