Na jedné lodi - Higgins Clark, Mary (Klokan, 2019)
Aby po skandálu se snoubencem unikla nežádoucí pozornosti, přijme Celia nabídku uspořádat přednášku na luxusní výletní lodi, na jejíž palubě se seznámí se stařičkou lady Emily. Třetí den po vyplutí je bohatá vdova nalezena mrtvá a pohřešuje se i její smaragdový náhrdelník. Celia vezme případ do svých rukou..