Skryté karty - Marsons, Angela (Kalibr, 2019)
Jak daleko jste ochotni zajít, abyste uchránili svá nejtemnější tajemství? Na elitní soukromé škole dojde k tragickému úmrtí třináctileté žákyně. Zdánlivě jasný případ sebevraždy...