Cizinec na pláži - Campbell, Michele (Mystery Press, 2019)
Psychologický thriller od americké autorky, v němž se Caroline rozhodne pomstít svému manželovi, ať to stojí cokoli. Caroline Starková měla donedávna skvělý život, úžasného manžela, dokonalou rodinu, báječné přátele a nádherný dům na pláži, pak se však během jediného večera všechno změnilo. Na večírku se veřejně pohádá s manželem, a ukáže se, že ten jí už dlouho lhal téměř o všem. Ve stejnou noc však nečekaně narazí na okouzlujícího Aidana, muže, kterého nikdo nezná, a rozhodne se, že vášeň a pomstu by šlo možná spojit. Aby se manželovi pomstila, naváže s Aidanem milenecký vztah, ale to ještě netuší, co se chystá. Vztah pomalu nabírá děsivou podobu, až dojde k vraždě. Kdo je však pachatel, a kdo to celé zosnoval? Kdo je tu obětí, a kdo vrahem?