Zuřivost - Brown, Sandra (Euromedia Group, 2019)
Napínavý thriller ukazuje, že na některé vzpomínky je třeba zapomenout a už si je nikdy nepřipomínat, jinak za to zaplatíte životem. Reportérka Kerra připravuje pro televizi speciál o hrdinovi majorovi Trapperovi, jenž ji a několik ostatních přeživších vyvedl před dvaceti pěti lety po bombovém útoku z trosek hotelu. Někdo ale nechce, aby si Kerra nebo major vzpomněli, co se tenkrát doopravdy stalo a pokusí se oba dva zabít. Kerra, která vyvázne jen s lehčími zraněními se rozhodne spolupracovat s majorovým synem a pokusí se odhalit pravé viníky. Kdo za tím vším stojí? A opravdu má nynější útok spojitost s tím, jenž se udál před čtvrt stoletím?