Milostný dopis - Riley, Lucinda (Víkend, 2019)
Joanna, novinářka londýnského bulvárního listu, se na pohřbu známého herce setká se starou dámou, která ji upozorní na existenci dopisu velmi výbušného obsahu, jenž zemřelý herec ovšem kamsi ukryl. Když Joanna zjistí, že dáma byla poté zavražděna, začne pátrat na vlastní pěst. Během hledání brzy zjistí, že hercova mladá vnučka Zoe, herečka a svobodná matka, měla před několika lety utajený poměr, který nezůstal bez následků, s jedním z následníků (fiktivní) panovnické rodiny. Po prozrazení tohoto tajemství nastane jednak mediální třesk, jednak se Joanna, jako osoba, která ví, co by vědět neměla, dostane do hledáčku tajných služeb. Ve smrtelném ohrožení života se v tu chvíli ocitá nejen ona, ale i samotná Zoe a její přitažlivý, ale poněkud nezodpovědný bratr. Jde zřejmě ještě o něco jiného, než jen o prozrazený románek. Přestává být jasné, kdo je na čí straně a jakou hru kdo hraje