Udělala jsem chybu - Daly, Paula (Centa, 2019)
Psychologický thriller, ve kterém je hlavní hrdinka postavena před těžké životní rozhodnutí, jehož následky si ponese po celý život. Roz je schopná a vyhledávaná fyzioterapeutka a matka malého George. Nezodpovědný manžel ji opustil a ona se ocitla v pasti jeho dluhů. I když se snaží sebevíc, její finanční situace je více než zoufalá. Na oslavě narozenin své sestry se seznámí s úspěšným mužem středního věku. Ten je půvabnou ženou okouzlen a poté, co vyjdou najevo její potíže, jí udělá šokující nabídku. Za společně strávenou noc jí zaplatí tolik, že budou moci se synem konečně normálně žít. Po velkém váhání Roz nabídku přijímá, ale netuší, že se vydává do rukou nebezpečného psychopata