Oblíbená dcera - Rouda, Kaira (Knihy Omega, 2019)
Napínavý psychothriller o temných podobách mateřské lásky. Jane a David Harrisovi přišli před rokem tragicky o svou starší dceru Mary. Od té doby se Jane potýká s depresemi, nevychází z domu a nekomunikuje se svým okolím. Jane je však narcistická osobnost, obratně dokáže manipulovat se svým okolím, říká to, co ostatní chtějí slyšet a touží ovládat druhé. Jane, jako nespolehlivý vypravěč, nám po malých dávkách předkládá vlastní verzi tragické nehody a čtenář do posledních chvil netuší, jak a proč Mary musela zemřít