Proti proudu - Caine, Rachel (MOBA, 2019)
Gwen Proctorová vyhrála bitvu a vytrhla své děti ze spárů bývalého manžela, sériového vraha Melvina Royala, a party jeho psychopatických kompliců. Ale válka ještě neskončila. Ne když Melvin utekl z vězení. A Gwen dostala mrazivou zprávu. Z jejího útočiště u jezera Stillhouse se stala past. Gwen svěří svoje děti po zuby ozbrojenému sousedovi a s pomocí Sama Cadea, bratra jedné z Melvinových obětí, vyráží na lov. Ale to, proti čemu jde, je horší než cokoli, čeho se bála v nejhorších snech - důmyslná a krutá hra s jediným cílem: zničit ji. Gwen se přibližuje ke své kořisti, opřít se může jenom o svůj vztek a touhu po pomstě. A jedno je jasné. Jeden z nich zemře