Dívka a noc - Musso, Guillaume (Motto, 2019)
Láska je všechno, nebo nic. Zima 1992, Azurové pobřeží. Prestižní univerzitní kampus je zasažen sněhovou bouří. Devatenáctiletá Vinca Rockwellová uteče se svým profesorem, s nímž prožívá tajnou aféru. Už ji nikdy nikdo neuvidí. Jaro 2017, Azurové pobřeží, třídní sraz. Nejlepší přátelé zmizelé dívky, Manon, Thomas a Maxime, spolu od ukončení školy nemluvili. Jako studenti spáchali vraždu a tělo pohřbili v areálu školy. Co se doopravdy stalo té zimní noci před pětadvaceti lety