Dáma měsíčního svitu - Schröder, Rainer M. (Euromedia Group, 2019)
Příběh o lásce, osudu a smrtelné nenávisti Mallory Kendricková sní americký sen o lepším životě, avšak na své malé rodinné farmě ve Virginii se musí uskromnit, jak to jen jde. Píšou se dvacátá léta, doba prohibice, když v sobě Mallory objeví nebezpečný talent. Pro vynikající pálenku, kterou sama vyrábí, se jí brzy začne říkat „Dáma Měsíčního svitu“. Dostává se stále více do vleku třpytivého polosvěta a z mladé nebojácné paličky černého alkoholu se stane sebevědomá žena, která sleduje zcela vlastní cíle obklopená pochybnými ctiteli, ochránci zákona a bezskrupulózními gangstery nechvalně proslulých bouřlivých dvacátých let