Tři ženy - Abbott, Jeff (Euromedia Group, 2019)
Její matka Beth beze stopy zmizela, přesto si je Mariah jistá, že by ji nikdy neopustila. Policie má podezření, že má ve všem prsty její otec. Mariah je ale přesvědčená, že by matce neublížil a dala by cokoli, aby zjistila pravdu. Při pátrání na vlastní pěst zjistí, že nedávno zmizely další dvě ženy – obě jménem Beth. Je to náhoda nebo mají všechny tři něco společného? Čím déle Mariah pátrá, tím znepokojivější se celý případ zdá