Jíme zdravě s Fitrecepty II. - Hlubučková, Barbora (Verdon Capite s.r.o., 2017)
3 měsíce po vydání první kuchařky jsme se s vervou pustili do přípravy 2. dílu. Když jsme totiž četli všechny vaše nadšené ohlasy a výzvy, ať určitě připravíme pokračování, nechtěli jsme čekat. Takže už je tu, ještě vonící novotou a s krásnou obálkou, kterou jste nám pomohli vybrat