Ledové království - Disney (Kouzelné čtení, 2019)
Klasický pohádkový příběh, který znají děti i z animovaných filmů, o Else, která v sobě objevila úžasné schopnosti, ale nedokázala je ovládnout. Proto se vyhýbala své setře Anně a vybudovala si ledový palác daleko v horách, aby se před všemi skryla. Dobrosrdečná Anna se však nevzdá a Elsu se rozhodne zachránit.