Tajemství brdských vrcholů I. - Hajšman, Jan (Starý most, 2012)
Výpravná publikace zavede čtenáře do donedávna zapovězeného území vojenského výcvikového prostoru. Tajuplné pohoří, které turisté začínají pomalu znovu objevovat.