Vánoční pohádky - Pospíšilová, Zuzana (Grada, 2012)
Dvacet originálních zimních příběhů. Bohatě ilustrovaná publikace pro děti předškolního a mladšího školního věku. Myslíte si, že se kapři těší na Vánoce stejně jako my? Víte, kde jsou dárky před Štědrým dnem, a co tam dělají? Napadlo vás někdy, co se stane, když tiskařský šotek vynechá v kalendáři vánoční svátky a vy rovnýma nohama skočíte z 23. do 27. prosince? Na tyhle otázky a mnoho dalších najdete odpověď v knize vánočních příběhů.