Sněhová víla - Krolupperová, Daniela (Portál, 2018)
Sněhová víla přichází každý rok na zem, aby dohlížela na sněžení, zlý čert na ni ale pošle kouzlo, aby nemohla pracovat, pomůže jí malý chlapec Petr?