Hororová čítanka - Nejedlý, Jan (Meander, 2019)
Čítanka je rozdělena do několika oddílů podle toho, pro jakou příležitost se historky hodí (krátké lekačky a bafačky na velkou přestávku, delší krváky na lyžák a superdrasťáky k táboráku). Kniha jako bonus obsahuje hororovou hru a doslov autora o důležitosti hororů, humoru a vyprávění.