Bum bum tydlidum - Fischerová, Daniela (Meander, 2019)
Co říká kočka? Mňau! Co říká pejsek? Haf! A co říká kočkopejsek? Mňaf! Výběr krásných hravých a legračních básniček Daniely Fischerové pro nejmenší.