Uspávanky a vstávanky - Fischerová, Daniela (Meander, 2019)
Usínání a buzení jsou důležité chvilky. Když usínáme nebo vstáváme se špatnou náladou, promítne se to do našich nocí i dnů. Hodí se mít pro tyto situace malé rituály