Jan Lucemburský - Bobková, Lenka
Životopis prvního českého krále z rodu Lucemburků z pera přední historičky ukazuje krále Jana jako významného panovníka evropského formátu, který rozhodne nebyl jen otcem slavného syna - budoucího císaře Karla IV