Týden mezi indiány - Pospíšilová, Zuzana (Grada Publishing, 2018)
Jak se vlastně hraje na indiány? Pojeďte s Terezkou a Vojtou na indiánský tábor a uvidíte. Náčelník Činčila a šaman Velká koule vás naučí vyrábět čelenku, kopí a amulet. Když však z tábora zmizí totem a vůdce nepřátelského kmene tu zanechá tajemný vzkaz, nastane čas sebrat amulet i kopí a vydat se na výpravu..