Štěpán Kobliha není žádná bábovka - Gecková, Iva (Grada Publishing, 2018)
Ztratili jste diamant, na kterém závisí váš život? Zavolejte Štěpána Koblihu! Je vaším problémem nožní smrad? Štěpán Kobliha váš problém vyřeší. Unesli vám rodiče a nevíte, co dál? Štěpán Kobliha překoná veškerá nebezpečí a za pár dní je máte zpátky!